0 items
€ 0,00
FAQ

 

REGISTREREN

Doorloop alle stappen voor de registratie. Bij de contactgegevens moet je het “type“ klant opgeven: Kies type “Feitelijke vereniging”.

AANMELDEN

Ga naar het aanmeldscherm door op de knop “inloggen” rechtsboven te klikken en meld je aan met je gebruikersnaam en wachtwoord voor het reservatiesysteem. 

EEN ZAAL RESERVEREN

Om een zaal te kunnen reserveren moet je aangemeld zijn. Nadat je aangemeld bent, ga je naar “ZAAL RESERVEREN”, kies het complex en de datum en klik op “ZOEKEN” om het planningsrooster weer te geven. Klik op de gekleurde balkjes in het planningsrooster en daarna op “Nieuwe reservatie” en volg de instructies op het scherm om een reservatieaanvraag in te geven.

Je kan een aanvraag doen voor losse datums, of voor een periode (vb. van 15/05 t.em. 20/05) of voor meerdere datums (bv. elke 2de maandag van de maand).

Opgelet, de reservatie van een zaal is pas definitief na goedkeuring door de dienst Vrije Tijd. Bij de bevestiging krijg je ook een overzicht van de kosten.

Je kan zelf ook annulaties of wijzigingen van je gemaakte reservaties doorgeven.

MATERIAAL RESERVEREN

De reservatie van material verloopt ongeveer gelijkaardig als de zalen.

Opgelet : bij beschikbaarheid zie je balkjes die rood worden als er al materiaal gerserveerd is. Je kan de échte beschikbaarheid van bv. stoelen alleen maar zien als je op het balkje klikt. Het kan dus gebeuren dat er op het eerste zicht geen materiaal meer beschikbaar is... (we werken eraan om dit te verbeteren).

Het systeem van waarborg wordt vervangen door facturatie na schade, verlies of diefstal.

Bij de bevestiging krijg je een mail waarop staat welk materiaal wordt geleverd door onze technische dienst, en welk materiaal je zelf moet komen ophalen op de dienst Vrije Tijd, Gemeentestraat 10, tweede verdieping, tijdens de openingsuren.

Alle verenigingen die al een materiaal-reservatie deden voor activiteiten vanaf november 2020 hoeven dit niet meer opnieuw te doen. Deze staan al in het systeem. Ook hun account werd al aangemaakt. Je kan Geertrui contacteren om een login te krijgen op je account, zodat je zelf nog eventuele extra's kan bij reserveren.

WACHTWOORD VERGETEN OF EEN WACHTWOORD RESETTEN

Ben je je wachtwoord vergeten, klik dan op 'wachtwoord vergeten' op de inlog-pagina.

Als je wachtwoord wil resetten ga dan naar mijn profiel-login-wachtwoord aanpassen.

 

Meer info nodig ? Contacteer de dienst Vrije Tijd op 016 38 88 30 of mail vrijetijd@oud-heverlee.be.